Susie Elisabeth Kristensen

Susie Elisabeth Kristensen

Jeg er uddannet lærer fra Skårup Statsseminarium i 1997 med dansk og fysik/kemi som linjefag og har arbejdet på folkeskoler og teknisk skole på Fyn og i København.

I 2006 begyndte jeg som vikar på Onsbjerg Lilleskole og har siden været tilknyttet skolen i kortere eller længere perioder indtil 2015, hvor jeg blev fastansat i indskolingen. Jeg er stadig i indskolingen nu, hvor skolen hedder Samsø Frie Skole, og jeg interesserer mig specielt for den gode skolestart, begynderlæsning, pædagogisk forskning og trivsel i store og små børnefællesskaber.

I 2003 blev jeg cand. it i softwareudvikling,  og jeg har i perioder arbejdet som programmør. Jeg bruger gerne programmering i undervisningen helt fra børnene er små, da man allerede her kan arbejde med at udvikle analytisk og logisk tankegang, vedholdenhed og forståelse af arbejdsgange.

Jeg har boet på Samsø sammen med min mand siden 2005. Vi har fire døtre, hvoraf de tre går på Samsø Frie Skole i 4., 7. og 9. kl., mens vores ældste datter er flyttet hjemmefra for at uddanne sig.

Jeg ser Samsø Frie Skole som et forpligtende fællesskab for store og små, hvor der er plads til forskellighed, og hvor der er trygt nok til, at vi tør begå fejl og lære af dem. Vi skal som voksne møde børnene med ægthed, tydelighed og kærlighed.

Susie kan kontaktes på: susie@samsoefrieskole.dk