Sebastian Lukas

Sebastian Lukas

Jeg hedder Sebastian, er 25 år gammel og har fornøjelsen af at være en del af Samsø Frie Skole. Det har jeg snart været i et års tid. Vores kære 2.-3. klasse er sammen med mig til hverdag. Dem underviser jeg i dansk, matematik, engelsk, idræt og temafag. Ydermere har jeg ansvaret for vores 0.-1. klasses matematiske udvikling. Jeg synes, at det er vigtigt at børnene er glade, ellers tror jeg ikke på, at de kan lære noget. Derfor arbejder jeg meget med relationen til børnene.

Jeg flyttede til Samsø fra det indre København i 2017, da det hang mig langt ud af halsen at bo i byen. Nu har jeg luft, gigantiske grønne områder og havvand inden for 200 meter. Hvad mere kan man forlange?

Min civilstatus er skræmmende enlig, men for at kompensere, har jeg købt mig to katte. De hedder Chili og (hold nu fast) KATharina. Når man lader en elev vælge kattenes navne, så havner man nogle gange i sjove situationer.

Ydermere er jeg en kæmpe nørd, der stadig elsker at skyde terrorister igennem en skærm eller få det værste serie 3 hold til at vinde Superligaen i et af de utallige managerspil, jeg har installeret på min computer igennem tiden.

Vi ses snart på skolen!

Sebastian kan kontaktes på sebastian@samsoefrieskole.dk