Jette Rysgaard

Jette Rysgaard

Jeg er læreruddannet fra Odense Seminarium og efterfølgende uddannet læsevejleder gennem de frie skoler.  Jeg har gennem 14 år arbejdet på Samsø Friskole.

I 2003 flyttede jeg til Samsø og bor i dag i Kolby Kås sammen med min datter. Min fritid går bl.a. med krimilæsning, kreative sysler, løbeture samt lange gåture. Endvidere har jeg mit eget lille firma med personlig udvikling.

I dette skoleår er jeg klasselærer for 6. klasse, og underviser 4., 5. og 6. klasse i idræt. Endvidere er jeg skolens læsevejleder samt varetager en støttelærerfunktion i 6. klasse.

For mig er det vigtigt at skabe en skole, hvor børn og voksne vil hinanden – i leg, i læringen og i et fællesskab, der er inkluderende, uanset hvem man er, og hvor gammel man er.

I min undervisning er det vigtigt for mig, at jeg hver dag har en tæt kontakt til eleverne, og at de er trygge ved mig som voksen. Det er min overbevisning at tryghed, struktur og nærvær er vigtige ingredienser, når der skal læres. Min fineste opgave er, at få den enkelte elev til at udnytte eget potentiale bedst muligt.

Jette kan kontaktes på jette@samsoefrieskole.dk