Anders Viltoft-Kristiansen

Anders Viltoft-Kristiansen

Jeg blev færdig på læreruddannelsen i Aarhus i 2012. Her er jeg uddannet med fagene dansk og historie. Jeg blev ansat på Samsø Frie Skole d. 01.08.2018. Inden da har jeg været et år på Friskolen i Nordby og to år på Solbjergskolen. Mit første job som lærer havde jeg på Grønland.

Jeg er klasselærer for 8 og 9. klasse, som jeg underviser i dansk, historie og samfundsfag. Jeg underviser også 4. og 5. klasse i engelsk og historie samt 7. klasse i samfundsfag og historie.

Samsø Frie Skole er en ”lille” skole, men den har et stort nærvær og engagement. Netop dette gør skolen til et unikt sted at være lærer. Her har man mulighed for at se eleverne og udvikle dem netop fra deres udgangspunkt. Her bliver eleverne mødt, set og anerkendt for netop de ting de kan. Dette kombineret med fagligt engagement gør skolen til et spændende og udviklende sted at være. Her er det okay, at noget er svært, for vi løser det sammen.

Når jeg ikke er på Samsø Frie Skole, bor jeg i Koldby, hvor jeg bor sammen med min kæreste, Kerstin. Her får jeg tiden til at gå med at se en hulens masse sport og lange gåture.

Anders kan kontaktes på anders@samsoefrieskole.dk