Skolerejse til Haastrup, 15. maj 2019

Onsdag besøgte vi Egeskov, og alle børnene i 0.-7. klasse stod af bussen fra Haastrup i høj sol og ditto humør. Efter en tur rundt i de smukke haver, var der mulighed for at besøge en masse spændende udstillinger, f.eks. var der cykler, motorcykler og meget andet fra 1800-tallet, og der var selvfølgelig veteranbilmuseet og den gamle købmandsbutik.
Vi forsøgte også at se, om børn virkelig kunne forsvinde i Egeskovs labyrinter, men vi har da vist fået de fleste af dem med hjem igen, men ellers må I lige sige til. Derudover var det godt nok nogle seje labyrinter, og gangbroerne oppe under træernes toppe var en oplevelse for alle.

Da vi kom hjem fra den gode tur, var der militærtræning for de friske, mens der blev gjort klar til aftensmad i det grønne ude ved Haastrups bålhytte. Kl 18.00 kunne vi sætte tænderne i de lækreste grillede hotdogs og begynde at tale om, hvem der skulle deltage i – TADAH! – året store talentshow.

Talentshowet var selvfølgelig en kæmpe succes med fantastiske indslag fra børn i alle aldre. Og i år var de strenge dommere meget uenige om hvem, der skulle løbe af med sejren. De blev dog efter lange og udmattende skænderier til sidst enige og valgte også at uddele en ærespris. Tak til de seje deltagere for et fedt show – vi glæder os til næste år.

I skrivende stund er vi på hjem hjem. og det er helt sikkert, at vi glæder os meget til, at færgen lægger til i Sælvig kl. 13, men det er endnu mere sikkert, at vi tager af sted igen næste år!

Tak til alle, der var med til at gøre skolerejsen til Haastrup Friskole sådan en dejlig tur.