Skolerejse til Haastrup, 14. maj 2019

Skolerejsens anden dag foregik i Svendborg.

Først besøgte vi Naturama, hvor de forskellige klassetrin fik  guidede rundvisninger om hvaler, fugle, dinosaurer. Der var også tid til at kigge rundt på egen hånd og se (og røre!) en isbjørn. Godt nok en udstoppet en, men alligevel – den var ærefrygtindgydende stor.

Efter frokost og lidt souvenirshopping gik 6. og 7. klasse på opdagelse i Svendborg bymidte, mens 0.-5. klasse blev hentet af vores søde buschauffør, som satte hele flokken af ved Svendborg Svømmeland til 2 timers vandsjov.

Så mens 6. og 7. klasse shoppede igennem, blev der sprøjtet og plasket og da også svømmet lidt af 0.-5., og det kan nok være, at det var nogle trætte børn, der kæmpede med at holde sig vågne i bussen efter al den motion.

En gang kyllingeburgere og lidt spas senere kunne dagen afsluttes roligt, hurtigt og hyggeligt.