Skolefest, 12. september 2019

Endnu en skolefest er løbet af stablen, og det var en bragende succes.

Alle børn mødtes smukt/sejt/pænt/skørt/fint påklædte på skolen til velkomstdrinks og mingling, og så var der ellers gang i den bagefter på boldbanen, hvor udskolingen stod for en ordentlig omgang faneleg, der var sjov for både store og små. Ja, det lader sig sagtens gøre at løbe i sit festtøj og stadig se godt ud!

Vel tilbage på skolen var det tid til, at pizzaen kunne serveres på terrassen af de meget professionelle tjenerlærere – der faldt i hvert fald ikke mange stykker pizza på gulvet, og alle blev meget mætte. Tak til Dennis og de store børn, der stod for maden.

Efter et lille frikvarter var der limbo og stopdans i salen og bål og leg i haven, og skulle man nu tro, at det ikke kunne blive bedre, så kom der da lige noget kage til sidst, inden skolens børn kunne tage glade og temmelig trætte hjem en dejlig fest rigere.

Tak for i går, kids, det var skønt at feste med jer – lad os gøre det igen til næste år.

Billederne nedenfor er for nogles vedkommende af superringe kvalitet. Det beklager vi, men lav belysning og megen dans lader sig ikke godt fange med et halvskidt kamera, men stemningen…