Samsø Frie Skole søger pædagog til halvtidsstilling

Er du god til at bygge huler, lave snobrød og bruge en hammer? Kan du lave en kompostbunke, grave en køkkenhave og se charmen i at undersøge en snegl? Så er du måske den pædagog, vi søger til vores SFO, Fridusen. 

Om os: 
Samsø Frie Skole har 82 børn fra 0. klasse til og med 9. klasse, som samlæses i 5 grupper. Når børnene fra 0. til 3. klasse er færdige med deres skoledag, fortsætter de i skolens SFO. Vi er en bredt sammensat medarbejdergruppe på ni lærere, en pædagog, en pedel, to SFO-medarbejdere, en køkkenleder, en skolesekretær, en bogholder og en skoleleder. Skolen har en forældregruppe, der er engageret og glad og gerne lægger en masse energi i skolens liv. Alle medarbejdere i køkken, skole og SFO udgør et fællesskab, hvor humor og respekt er nøgleord, og hvor fokus er på gode arbejdsforhold, samarbejde, trivsel samt pædagogisk og faglig udvikling. Skolens forældre og medarbejdere har et godt samarbejde, som du i særdeleshed skal være en del af. Det er vigtigt for os, at børnene stortrives i et sundt, trygt og kærligt læringsmiljø, og vi lægger stor vægt på, at medarbejderne er engagerede, nærværende og tydelige i mødet med dem. 

Om dig: 

  • Du er uddannet pædagog og fagligt forankret i din pædagogiske praksis. 
  • Du er en tydelig voksen, som kan tænke nyt og har lyst til at byde ind i forhold til Fridusens udvikling.
  • Du elsker at sætte lege, spil eller andet i gang både indendørs og udendørs.
  • Du er en positiv og nærværende person med lyst og overskud til at være sammen med børn – også i svære situationer.
  • Du er en god sparringspartner for de andre voksne og beder også andre om hjælp, hvis du har behov for det.
  • Du er struktureret i din tilgang til opgaver og aktiviteter, og du spræller og laver fis, når du kan fornemme, at der er plads til det. 

Løn og ansættelse
Der er tale om en halvtidsstilling med ca. 17,5 ugentlige gulvtimer i SFO’en samt tre uger i  Sommer-Fridusen i skolernes sommerferie. I dine opgaver indgår også planlægning af aktiviteterne i Fridusen, kommunikation med forældre, oprydning, deltagelse i møder, pædagogiske dage og arrangementer med børn og forældre. Din ansættelsesgrad vil således være ca. 52 %. Derudover kan det evt. blive muligt med flere timer i form af en støttefunktion i skoletiden. Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst mellem BUPL og Skoleforeningerne ved Frie Grundskoler. Ansættelsen er med tiltrædelse hurtigst muligt.

Frist 
Ansøgning med CV sendes til skoleleder Anna Mattsson på skoleleder@samsoefrieskole.dk
Der afholdes løbende samtaler i januar 2020, så send din ansøgning snarest muligt.