Klasselærer søges til en samlæst 2.-3. klasse på Samsø Frie Skole (årsvikariat)

 

Er du en engageret og kompetent lærer med interesse for dansk, engelsk, drama og temafag? Har du lyst til at arbejde med børn i slutningen af indskolingen og bidrage til deres udvikling og trivsel? Samsø Frie Skole søger en klasselærer til en lille samlæst 2.-3. klasse efter sommerferien, med en stillingsprocent på ca. 80%.

Om stillingen

Som klasselærer vil du få ansvaret for en lille samlæst 2.-3. klasse. Du vil skulle undervise i dansk, drama, engelsk og temafag, som indeholder fagene natur/teknologi, religion og historie. I samarbejde med dine kollegaer, skal du skabe et trygt og inspirerende læringsmiljø for børnene og bidrage til deres faglige og personlige udvikling.

Vi flytter gerne undervisningen ud af huset både og kan her opdage, hvordan naturen, biodiversiteten eller lokal madproduktion hænger sammen med den viden, vi tilegner os inde i klasseværelset. Du skal kunne lide at være udendørs og være nysgerrig på hvordan man kan tilrettelægge anderledes skoledage i naturen. 

På vores lilleskole har vi 10 temauger om året, hvor vi tilrettelægger en undervisning med tværfaglige forløb på tværs af alderstrin. Alle lærere deltager i planlægning, udførelse og evaluering af sådanne uger.

Vi prioriterer trivsel højt og arbejder målrettet for at skabe et inkluderende og støttende miljø, hvor alle børn føler sig set og hørt. Vi arbejder med positiv pædagogik som et fundament for børnenes dagligdag og anerkender børnene for deres indsatser, både de store og de små.

Hvis du har specialpædagogisk viden, er det et plus, da vi lægger stor vægt på inklusion og differentieret undervisning.

Om Samsø Frie Skole

Samsø Frie Skole er en velfungerende og inkluderende lilleskole med et stærkt lærerteam og engagerede forældre. Skolen bygger på værdier som fællesskab, trivsel og faglighed og arbejder for at skabe et miljø, hvor alle skolens elever føler sig set og hørt. Vi har en høj grad af forældreinvolvering og prioriterer et tæt samarbejde mellem skole og hjem.

Dine kvalifikationer:

  • Relevant læreruddannelse
  • Erfaring med og interesse for undervisning i dansk, engelsk, drama og temafag
  • Gode samarbejdsevner og en anerkendende tilgang til elever og kollegaer
  • Evne til at skabe et trygt og inspirerende læringsmiljø for børnene, både inde og ude
  • Specialpædagogisk viden er en fordel, men ikke et krav

Vi tilbyder:

  • En bredt sammensat medarbejdergruppe, hvor humor og respekt er nøgleord, og hvor fokus er på gode arbejdsforhold, samarbejde, trivsel samt pædagogisk og faglig udvikling.
  • En inkluderende og værdibaseret skole med fokus på trivsel og faglighed
  • Tæt samarbejde med forældre og lokalsamfundet
  • Mulighed for at arbejde med forskellige undervisningsmetoder og pædagogiske tilgange

Stillingen er et vikariat (1 år) med ansættelse fra den 1. august 2023, evt. med mulighed for forlængelse. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Er du den person vi søger? Så send din ansøgning og CV til skoleleder@samsoefrieskole.dk senest 28. maj 2023. Samtaler vil blive afholdt i uge 22. Vi ser frem til at høre fra dig.

For mere information om Samsø Frie Skole, besøg vores hjemmeside: www.samsoefrieskole.dk