Klassefest i 3.-4. klasse, 6. februar 2020

Temaet var “OMVENDT”, så alle, der havde lyst til at klæde sig ud, skulle komme som det modsatte køn, og der var heldigvis mange, der havde lyst til at give den gas med kjoler og makeup og habit og skæg , og hvad man nu ellers syntes hørte til at lave alting helt omvendt. Sebastian havde valgt den fine Conchita Wurst-stil, så alt var muligt, og hvor var det i det hele taget nogle flotte, glade og seje børn, der mødte til fest.

Alle havde mad med, som blev indtaget efter velkomstdrinken. Desværre var det ganske umuligt for festdeltagerne at spise op, for der var så meget, og det var så lækkert, men det er helt sikkert, at der blev gjort et behjertet forsøg – festmiddagen varede det meste af en time! Tusind tak til børn og forældre for den lækre mad.

Efter maden var det tiltrængt med en svingom i salen, hvor der blev spillet op til stoledans, limbo og stopdans. Efter en god gang rumperyst, blev alle damerne og herrerne sendt rundt på skolen efter spor i den store skattejagt, og det lykkedes efter nogen tids ihærdig søgen at finde skatten. Wuhu!

Efter skatteudbetaling var der til sidst tid til at synge og danse og lege til den store guldmedalje i salen, og det var nogle trætte børn (og nogle pænt døve voksne), der sagde farvel og tak for i aften efter en dejlig fest med masser og sjov, glæde, leg og gang i den.

Vi ses til næste år til endnu et brag af en fest!

(Vi beklager den superringe billedkvalitet, men dansende børn og skidt mobilkamera er bare ikke en god cocktail)