Er du vores nye madglade kok med pædagogisk erfaring?

Har du mod på at arbejde på en fremadstormende lilleskole for 0.-10. klasse? Er du god til at tænke økologi og lokale råvarer ind i din madlavning? Har du erfaring med madlavning i et storkøkken? Vil du være med til at skabe sammenhæng mellem store spørgsmål om klimaet og enkle hverdagsgøremål som plastreduktion og madspild?

Vi forestiller os, at du:

• er uddannet kok og/eller har erfaring med at lave spændende og varierede måltider til børn og voksne hver dag.
  • er god til at smitte andre med din glæde over gode råvarer og sunde spisevaner.
  • kan se dig selv som en vigtig brik i skolens pædagogiske arbejde, hvor skolens elever indgår på skift i det daglige køkkenteam.
  • er fleksibel og hurtig på aftrækkeren, når der i hverdagen er anderledes dage og ture ud af huset, hvor der skal tænkes madpakkeløsninger, mad på farten eller mad over bål på vores skovlejr.
  • har visioner og er nytænkende med et særligt blik for skolens rejse imod mere bæredygtighed.
  • er med til at skabe god og positiv stemning for både medarbejdere og elever.
  • er nysgerrig på den enkelte elev og ser den enkelte elevs potentiale.

Samsø Frie Skole er en lilleskole med ca. 80 børn fra 0. klasse til og med 10. klasse. Ud over de almindelige skolefag undervises de fleste børn ugentligt i madlavning. Børn og voksne spiser veltilberedt og overvejende økologisk frokost sammen på skolen hver dag. Vi flytter gerne undervisningen (og madlavningen) ud af huset både i temauger og i almindelige skemauger og kan her opdage, hvordan naturen, samske energitiltag og lokal madproduktion hænger sammen med den viden, vi tilegner os inde i klasseværelset.

Som kok har du ansvar for skolens køkken og madordning, herunder:

• at planlægge, indkøbe og tilberede frokost og pausemad
  • oprydning, opvask, rengøring og egenkontrol
  • undervisning i madlavning og de råvarer, vi bruger

Alle medarbejdere i køkken, skole og SFO udgør et fællesskab, hvor humor og respekt er nøgleord, og hvor fokus er på gode arbejdsforhold, samarbejde, trivsel samt pædagogisk og faglig udvikling. Skolens forældre og medarbejdere har et godt samarbejde, som vores nye kok i særdeleshed skal være en del af. Det er vigtigt for os, at børnene stortrives i et sundt, trygt og kærligt læringsmiljø, og vi lægger stor vægt på, at medarbejderne er engagerede, nærværende og tydelige i mødet med dem.

Arbejdstiden er ca. 30 timer ugentligt med start den 5. august eller hurtigst muligt herefter. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem 3F og Lilleskolernes Sammenslutning. Ansøgninger sendes til skoleleder@samsoefrieskole.dk. Ansøgningerne gennemgås løbende, og ansættelse vil ske, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.

Du er meget velkommen til at læse mere om vores skole på www.samsoefrieskole.dk og kontakte skoleleder Anna Mattsson på telefon 86 59 69 79 eller 25 68 09 58 for nærmere oplysninger.