Bamsefest i 0.-1. klasse, 29. januar 2019

De alleryngste børn på Samsø Frie Skole har holdt bamseklassefest.

Børnene mødte festklædte og festklar op på skolen og havde alle taget deres yndlingsbamser med. Der var små bamser, store bamser og kæmpestore bamser. Der var grønne bamser, hvide bamser, blå bamser, lilla bamser. Der var en slange, et par drager, en sæl, en ugle og sågar en bamse med pandebånd.

Børnene præsenterede først deres superseje yndlingsbamser for hinanden og gik derefter over til velkomstdrink og mingling. Komplimenterne fløj gennem luften, og der blev skålet og hygget, så det var en fryd.

Så blev der kaldt til bords, og der var stor glæde, når bordherrer og -damer fandt hinanden. Maden var lækker og yderst rigelig, og det skal der lyde en stor tak til 0.-1. klasses forældre for. Ingen gik sultne fra bordet, og alle fik noget, de kunne lide.

Da maverne var fulde, var det tid til den store bamseskattejagt! De mætte børn blev sendt rundt på skolen for at finde puslebrikker, som skulle vise vejen til en skat. Op ad trapper, hen ad gange og rundt om hjørner gik det, og endelig var der fundet 11 brikker. Her viste 0.-1. klasse sig fra deres helt seje side: De hjalp hinanden og gav plads til hinanden, så alle, der havde lyst, kunne være med til at lægge puslespil. Sådan!

Efter skatterovet var delt, var der bamsestafet, bamsestopdans (selvfølgelig til Bamses Venner) og bamselimbo (til Chuck Bear-y, selvfølgelig). Så var festen pludselig forbi, og der var farvel og tak for i aften-is, oprydning (tak til alle jer, der hjalp!) og “Vi ses i morgen.”

Tak, 0.-1. klasse, for en absolut herlig fest. Hvor var det dejligt at spise, lege og danse med jer – det må vi gøre igen!

(Vi beklager den ringe billedkvalitet.)